अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020

       
अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020
      अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर -18th May 2020

अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020, अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020 अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020, अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020, अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020

अमेज़न क्विज़ सोनी होम थिएटर, सीगेट एचडीडी, आईफोन एक्स, नोकिआ मोबाइल फ़ोन,कैश और कई  उपहारों को जीतने के लिए अपको  देता है मौका 

अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020

 आज का अमेजन क्विज़ प्राइज -Win 50000 Amazon Pay Balance



अमेज़न क्विज़ 18th May 2020 में कैसे भाग लें

विषय - सूची

अमेज़न क्विज़ -18th May 2020 में कैसे भाग लें
अमेज़न क्विज़ -18th May 2020 आज का अमेजन क्विज़ प्राइज -50000 Amazon Pay Balance
1. एंड्राइड या आवोस से Amazon ऐप डाउनलोड करें।
2. अमेज़ॅन ऐप खोलो और साइन इन करें।

3. होम पेज पर जाएं और कीज़ लिखे और सर्च करे आपको "अमेज़न क्विज़ -18th May 2020 बैनर दिखाई देगा, इस पर टैप करें।
4. अब बस प्रश्नोत्तरी खेलने के लिए स्टार्ट टैब पर टैप करें।

अपडेट करने का समय: सुबह 
Question 1 
Which famous theater personality is known for plays such as 'Odakulu Bimba', 'Taledanda' and 'The Dreams of Tipu Sultan'?
 Answer is- Girish Karnad
  Submit Answer On Amazon App 

 Question 2 
In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?
 Answer is- Federer and Nadal
Question 3  
Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie 'The Lunchbox'?
 Answer is- Nawazuddin Sidddiqui  
                Plasma therpy for corona treatment       
Question 4 
On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?
Answer is- HIV 
 Question 5 : 
What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?
 Answer is- Money in The Bank
⇒ अब AMAZON QUIZ प्ले खेले

अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020

 ("प्रतियोगिता अवधि")
1. यह प्रतियोगिता 18th May 2020/ 08:00:01 Am (IST)  से 12:00:00 PM (IST) तक होगी।  
2. प्रतियोगिता के लिए पात्र होने के लिए, प्रतियोगिता अवधि के दौरान आपको Amazon.In ऐप ("Amazon.In App") पर एक ID  साइन-अप से साइन-इन करना होगा।
अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020
3. एक बार जब आपने Amazon.In ऐप पर साइन-इन कर लिया  तो आप क्विज ओपन करके भाग ले सकते हैं जहां five (पांच) प्रश्न five प्रतियोगिता अवधि के दौरान देने होंगे 

4.  आप सही ढंग से सभी प्रश्नोत्तरी सवालों के जवाब देते हैं, तो आप एक लकी ड्रॉ के लिए योग्य हो जाएंगे जो कि उन प्रतिभागियों के बीच किया जाएगा, जिन्होंने सही तरीके से उस विशेष प्रश्न का उत्तर दिया है।
5. लकी ड्रॉ प्रश्नों के लिए प्रतियोगिता की अवधि के दौरान किया जाएगा और कुल प्रतिभागियों की कुल संख्या को रैंडम ड्रा ऑफ लॉट्स द्वारा विजेताओं के रूप में चुना जाएगा।

अमेज़ॅन क्विज़ टाइम उत्तर 18th May 2020

6.आज का अमेजन क्विज़ प्राइज -Win 50000 Amazon Pay Balance


          Previous Amazon Quiz Answerrs 

Amazon Quiz Answers 17th May 2020 Prize-Sumsung Galaxy Z Flip

Question 1:
What is the name of India's massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?
 Answer: Vande Bharat
Question 2:
CSIR's new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?
 Answer: Feluda
Question 3:
Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?
 Answer: Turtle
Question 4:
Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?
 Answer: Rabindranath Tagore
Question 5: 
Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?
 Answer: Flamingo

Amazon Quiz Answers 16th May 2020 Win- Dyson Air Purifier

Question 1:
Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?
 Answer: Madurai
Question 2:
Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?
 Answer: Russia
Question 3:
Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?
Answer: No One Has Scored 50 Hundred
Question 4:
Which star features in the upcoming game 'Cyberpunk 2077'?
Answer: Keanu Reeves
Question 5: 
What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?
 Answer: Garud

Amazon Quiz Winner List 


You Can Check Amazon Quiz Winners from Below List. Amazon Quiz Winners are Also Intimated by Amazon through Mail.

Amazon Daily QuizTime April 2020 Winners List

टिप्पणी पोस्ट करें

1 टिप्पणियां

Please do not enter any spam link in the comment box

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)